HAT

Jag hatar verkligen att iphone 4 är slutsåld på mindre än en hel dag! -.- jag kommer typ aldrig få den. dom kommer självklart sälja fler och så. men dom kommer jue ta slut direkt dom oxå! :P jag hatar HATAR det här! -.-

GRÖNA LUND

japp...nu har jag då precis kommit hem från Gröna lund/David..vi stannade på grönan så att vi var hemma runt 21.00 kanske och efter det gav jag,denise och david hem till david och stannade där ett tag..

 

Det blev en lyckad dag på grönan...vi hade faktis tur med vädret..det skulle regnat men nej..det var regnfritt..och soligt..men på förmiddagen var det helt tomt eftersom alla trodde att det skulle regna sen blev dom bara fler och fler med timmarna! våran favvo åktur var kanske typ extreme som vi åkte typ flera gånger om! :P hehe...lite kö till den dessutom..;) jag åkte även insane för första gången! därför säger jag till min kusin Norea...Den var inte läskig!!! den var rolig men inte läskig! ;) en trevlig åktur faktis..när vi åkte den va det kanske 5 minuters kö..om ens det! :P när karin och johan ville åka på eftermiddagen var det typ 50 minuter...hehe! vilka hade tur? VI!

 

och vet ni vad? eftersom jag klantade till mig när det gäller tele2 iphone grejen..så ja..så har nu alla iphone 4 i sverige sålt slut..och jag kommer aldrig få min -.- det känns som det iallafall!

 

men ha det så bra!


FAIL

hahahaha...fan va fail! XD

6 MINUTER

nu är det sex minuter tills apple iphone börjar säljas på tele2 klockan 00:01 börjar den säljas..och jag är självklart redo att slå till dirket! ;)

SNART DAX

ni som vet vad som händer på fredag...vet vad jag pratar om när jag säger att jag ser fram emot denna fredag som ingen annan fredag...det är fredagen med stor F (orkar inte göra om allt)..men ja! FREDAG!!! FREDAG!! FREEEEDAAAAG!
jag håller i min kära filofax på den bilden!! :D allt skrivs in i den..i minsta detalj! till och med vad som händer på FREDAG!!! :D

SIMON OCH FILO

Hemma hos min syster igen efter en trevlig dag med simon och hanns familj! =) Jag åkte som sagt dit igår..och sov över vilket jag itne hade tänkt först med nu blev det så och det var en jätterolig dag..vi började med att åka ut men en liten gummibåt med motor och åkte runt en kort stund...sen bestämde vi oss för att tävlingsegla mot hens brorsa och hans kommpis! =) vi van 1 av 4 gånger! :P hehe! men jag e inte så bra på att segla! -.- men det var faktis kul...och de erkände jag..så nu måste jag segla med pappa oxå -.- men men...efter det åt vi middag som sussi hade lagat..det var jättegott! =) en av simons småsyskon var väldigt..vad ska man..energisk! men ja..det var helt okej...vi sov över i deras stora båt simon och jag.. idag har jag då vart där oxå...men då blev det mest äta och hjälpa till med lite saker...va på biblioteket som fans nära dom! =) jag åkte sen tillbaka till göteborg centrum och hämta ut min filofax! Jag beställde den från en akademibokhandel igår vid 12.00 och den var framma idag vet 12.00? :O typ grymt bra service! :D jag lägger in bilder på den sen!
!Ha det bra!
och asli! jag visste inte att du skulle med då..men nu vet jag det..och jag skulle aldrig glömma det! ;)<3

PREMIUM

idag har jag vart och kollat på bio med Rudy och David som jag skrev innan! :D den var bättre är vad jag trodde! =)

speciellt i slutet när det var en lång tystnad..och jag kunde inte hålla mig! jag typ började asgarva sen började david asgrava rudy med men jag och david fy fan..jag kunde inte sluta! sen avslutades hela tystnaden med en prutt? :S jag menar hallå!? vem kan hålla sig då? XD inte jag och david iallafall! :P men men!

 

just nu sitter jag och torkar lite försiktigt...det regnar ute..yippie -.- men jag hade lite kul åt att min saknade vän Jonna var fast på någon random väg nere i sverige!? vem vet vi kanske träffas när jag åker ner imorgon! :P jag saknar jonki! vet ni vad? :O i fredags alltså igår när jag åkte hem ifrån landet...då började Halo -Beyoncé på radion..vilket typ har vart min och jonkis låt..alla som snacka skit om den...alltså ja du vi blev typ förbannade! jag tänkte på mina fina stunde rmed jonki..och det kom till och med 1 tår! :D är det inte fantastiskt? så jag hoppas att hon har saknat mig med annars blir jag arg! :P

Men vi kommer nog träffas på grönan på fredag...jag har med väldigt gott resultat fått folk att ändra datum! ;) dom som kan ändra är David,Rudy,Karin,Denise,Jag,Jonna,(Johan) och sen får vi se med lollo och Ante! ;) men erkänn jag är grym på att planera? ;)

 

!Men nu drar jag!


SPÄCK OCH PENGAR

Det är vad som kommer hända idag..jag kommer gå och se komisarien späck med David och Rudy och kanske någon till...=) samtidigt som jag ska be mamma om ersättning för middag och lite sånt! ;) okej bara för middag faktis men hons ska se till så att jag har pengar nere i göteborg..jag vill åka dit men när alla åker till grönan på måndag ångrar man sig faktis lite..men denise och David har sagt att dom kan gå med mig igen! ;) Vilken tur att vänner finns! :D igår sov karin över hos mig eftersom jag va ensamm vilket jag tydligen inte var eftersom min syster kom hem..men iallafall! När karin knackade på var även Rudy och David med! :D Vilken trevlig överaskning eller hur? ;) David hade även köpte en HTC Wildfire..den mobilen jag tänkte köpa innan jag köpte en Iphone (som jag inte köpt en) den var faktis en jätteskön mobil, lite ovan vid att hålla den var jag ju såklart men det gick bra! :P jag är bara skit rädd över min iphone som har ett hölje gjort av glas! :S om man tappar den är det = med trasig..men ajg är lite glad att jag köper den hos tele2 för då har jag antaglien någon sorts garanti! :P så ja det blir nog bra...annars får vi väll köpa en försäkring helt enkelt!
Jag ska även höra av mig till simon också eftersom jag hade planerat att träffa han när jag nu är nere i göteborg! :D ska bara kolla vilken dag som passar bäst! =)
Men nu ska jag hitte en tröja jag kan ha på mig! ;) jag köpte lite kläder igår..det blev 5 tröjor och en kalsong! XD minder än 500...jag hade tänkt bränna lika mycket i göteborg också..så jag får vara lite sparsam nu! =) men bio har jag absolut råd med!

HEM

Idag ska jag äntligen hem! så himla skönt..men av någon konstig andledning ahr jag fått för mig att jag kommer va ensamm hemma tills lördag kväll? konstigt...men jag klarar mig antar jag! :D

jag vet inte riktigt hur långt tid det tar för mig att åka hem...det verkar som att jag inte blir avsläpt i Väsby utan i mälarhöjden -.- så om ni ser en stackars trött kille på tunnelbanan och sen på tåget med en svart resväska på två hjul är det jag som drar den...jag kanske borde investera i en taxi? :P men nej jag måste spara till mina kläd inköp jag har planerat in...är 1600 för mkt för det är det jag funderar på nu? :S jag borde nöja mig med 600 tycker jag endå =)

och ja på måndag ska tydligen några ur klassen till grönan! jag säger bara svikare! och jag har en person jag kan skylla allt på...jag berätta för den personen att jag och några andra skulle till grönan 2 dagar senare kommer den och säger borde inte några åka till grönan...och eftersom jag har lovat att inte gå förens denise är hemma för så snäll är jag! så kommer jag inte gå med dom som går på måndag...men det är lugnt dom kommer ha tråkigt..jag menar jag kommer inte vara där..och jag är en sån person som gör så att alla blir sociala!!! jag kommer vara nere i göteborg och antaligen handla eftersom det är det jag gör när jag är arg/ledsen/sur/besviken/SVIKEN!!! förra gången det hände handla jag för 1300 det bådar inte gott för mina pengar alltså..men vi får se hur mkt det går på den här gången...man jag har fan lovat mig en sak..jag ska sluta vara vänslampa enftersom det är det enda felet med mig...okej..jag gillar inte min näsa heller men jag menar psykiska fel...jag är för snäll! och dom som nu kommer och säger hahah vilket skämt kan ta sig..för dom är itne riktiga vänner då! vet dom inte om hur mkt skit jag har fått ta från typ alla mina "vänner" bara för att jag är så jävla snäll och tror bara det bästa om dom..*"men dom är inte arga, det händer dåliga saker bara" "men jag kan inte sluta va vän med henne nu? hon behöver mig" jag menar skitsnack om dom hade behövt mig hade dom fan inte gjort som dom gjorde...men ajg ska sluta klaga nu...inget av det jag skrev nu har med grönan att göra..det var bara lite saker jag ville ta upp för typ 1 år sen -.- faktum är att det inte har hänt något sånt sedan typ 1 år..och nu kommer grönan och jag blir förbannad helt enkel! men ha en bra dag ni idioter! jag menar det!

!HA DET JÄVLIGT BRA!


REA OF MQ

Imorgon bär det av hem rfrån landet...det har gått snabbare än jag trodde och det är jag väldigt glad över! :D så jag ska försöka hinna till kiste imorgon och kolla vilka kläder som erbjuds på rean på MQ! ;) nu när jag har blivit silver kund hso dom måste jag jue bara sikta på guld..men för det måste man ha handlat för minst 8000? :S jag menar oj! jag som tycker min 3000 är mkt! :P

 

men ja..vi får se om jag hittar något..en del av mig vill vänta till den 27 när jag är i göteborg så att jag kan kolla om det finns kläder där..men jag är så jävla rädd att alla storlekar är slut..men dom brukar finnas kvar eftersom dom populäraste är medium och large och jag är x-small! XD och jag menar om jag inte vet vad som erbjuds utan bara ser det som finns i göteborg blir jag jue inte besviken över något! ;) eller hur ganska smart! :D

 

 

så ja..det blir göteborg på söndag! :D jag försökte envisas om att vi skulle boka platser men eftersom min idiot till syster hade skitit i de kunde jag inte heller göra det..och senast min syster ringde var det fullt på tåget..så vi kommer inte få några platser...yippie! -.- tur att man åker med sköna X2000 hem igen...jag skulle inte pallat sitta typ i en korridor! -.- och det tar typ 4 1/2 timme att åka ner eftersom det inte är men X2000 vi åker utan typ inter city.. -.- jag är så besviken på min syster!

 

 

och vet ni vad? jag håller just nu på att läsa den sista boken av twighlight saga alltså så länge vi båda andas..jag har försökt läsa den när alla böcker var populära men gav snabbt upp eftersom jag typ tröttna på bok 2 :P men nu har jag verkligen kommit in i boken och läser och läser och läser! :D så nu har jag köpt alla böcker! :D men i pocket version jag orkar inte med dom som stora feta böcker :P men vet ni vad? jag trodde typ att dom skulle kosta 89 men dom kosta 39 kronor bara! :O sen fick man typ den ena gratis! :P kolla upp det på bokus! det var där jag köpte dom! och inte nog med det...om man typ väljer längre leverans typ 3 dagar! (oj så mkt! ironisk :P) så slipper man betala för frakten oxå! :D skit bra jue! älskar pocket böcker och bokus! :D

bara för det ska jag börja köpa alla böcker jag någonsin velat ha på bokus..jag ahr alltid velat ha alla narnia böcker! i dne nya upplagan! ;) hur mkt kan det kosta! :P (jag kollar det nu vänta lite....) dom va så många orkar inte räkna ihop summan! :P

 

 

men grymt bra sida! har 100 procent respekt hos mig! :D

 

och nu måste jag gå då min extremt trevliga kusin (inge smörande här inte) har tagit med sig kräm till mig! ;) fett gott..han gör det bara för att han vill låna datorn..-.- men jag är tacksam iallafall! XD

 

Men ha det bra

&

 

 

 

 


30

DEN 30:E JULI KOMMER TELE2 BÖRJA SÄLJA SINA IPHONE 4

Så efter mycket krångel är jag glad att jag har avbeställt den jag köpte på mobillagret även fast det är en jätte bra sida som jag rekomenderar till alla! :D
men den 30 juli...då kommer den förhoppningsvis börja säljas och ja då måste jag vara ute tidigt så jag får den fina svarta 16/32 gb mobilen! :D fan jag är så himla taggad! :D

-.-

men nu får ni fan ta och gå och lägga er! :O GOD NATT!!!!

POSSIBILITY

jag typ ska bli wanna be Bella och ligga och gråta och skrika i min säng och deppa över att edward har gått! jag har totalt börjat älska låten!!! :/<3

 

Jag blir så jävla...typ död när jag hör det...


AND WE TRIED

jag sitter och lyssnar på You lost me när hon sjunger live..jag tänker inte skriva hennes namn för jag kan inte stava till det -.- men ja..lyssna på det här

TRÖTT

nu ligger jag i lillstugen och försöker typ a jag vet inte vad jag försöker! :/ men en sak vet jag och det är att mina kusiner är typ dom mest morgonslöa som finns -.- jag menar kan dom gå upp någon gång....det är ett under att dom ens är vakna! XD som sagt jag är på landet nu...det är helt okej en så länge..jag tänker försöka hålla mig sain..men vi får se hur det går med det! :P jag har filmen....internet...och tv...det kanske går..sen har jag mobil oxå..så om jag ringer någon svara inte! det är jag som kommer typ prata i 4 timmar samtidigt som jag inte kommer prata uta mest göra konstiga ljud ifrån mig -.- så går det när man är på landet för länge...och vet ni vad? jag fick just reda på att jag har stavat fel på namnet till vårt landeställe hela mitt liv...jag stavar "Ängelsberg" det stavad "Engelsberg" -.- suck...och det säger dom nu...? jag är schockad...
!Nu drar jag! som lollos städare en gång sade!

ENGELSEBERG

nu sitter jag då på landet..och full internet uppkoppling har jag oxå..vi sitter och lyssnar på Train Hey soul sister när han sjunger den live...den suger tycker jag! :P

 

min kusin vill gå och bada men jag och min andra kusin orkar inte...men vi får se..jag sitter nu och lyssnar på sam tsui för jag tröttna på äckel train! -.- men men...jag ska vara här i fucking 6 dagar..sen bär det av mot Göteborg..YIPPIE!! :D jag gillar att åka dit...det känns inte som om man är i Sverige längre!! :P haha! XD eller så är det bara jag som inte har så bra koll över huvud taget...:P men vi får se..förra gången var jag ju där med min familj..men nu är jag där helt ensam..jag kommer alltså inte hitta över huvud taget men förhoppningsvis kommer det gå bra!

 

Jag ska försöka lägga upp ett klipp där jag och Jennifer sjunger Hey soul Sister..men movie maker går typ alltid sönder först! :/

 

Men nu ska jag lyssna på mer musik...ha det bra!


SLUT

Slut på inlägg...

PENDELTÅG

nu sitter jag på pendeltåget mot Upplands Väsby/Märsta...det är fan skönt att vara hemma i sverige som jag har sagt under typ hela resan till göteborg..men asså det känns verkligen itne som sverige..dom är helt annorlund där nere..och nu förstår jag varför farmor tyckte att min syster skulle ta körkort i Stockholm..dom kan fan inte köra i göteborg..-.- dom har dåligt skyltat med typ 3 centrum åt olika håll..nej fy fan Stockholm förstår sig på turism iallafall! :D Go stockholm! jag vågade aldrig gå fram till Nanne och fråga om henne aoutograf...men men, jag får helt enkelt vara nöjd med den jag redan har! =) eller hur? vissa har ingen alls lixom! :/ Nästa station är Solna...vem vet kanske är det någon mer som sitter på det här tåget som jag känner!? tog någon av er pendeltåget mot märsta idag 14:20?
haha...juste..ni läsare! ni är väldigt dåliga på att kommentera! jag är besviken..som på min röstning här nere...jag fick ett (mycket uppskattat ) svar så nu blir det att köpa en svart iphone 4..det är jag glad åt..men nu får ni se till att börja kommentera på min blogg alltså...annars blir det jue så tråkigt!! XD
SKÅL MINA VÄNNER
&

FEG

nej..asså jag vågar inte gå fram till Nanne..jag har redan hennes aoutograf och jag behöver inte en till eller hur? eller jo de kanske jag gör...jag såg jue på det här programet berg flyttar in..då var jue Nanne med..hon verkar vara jättesnäll mot sina fans så jag tror inte att hon blir arg..men ja..vi får se om jag vågar! :P nu är jag framme som ca 1 timme...så jag måste snart bestämma mig...hehe! :D vi hörs

X2000

japp..då sitter man på tåget och är påväg hem till stockholm igen! :D vet ni vem som sitter typ 4 rader bakom mig? :O Nanne Grönwall! jag kanske inte borde vara så amazed av det..men ajg menar..hon har kontrakt på den musikbyrån som jag försöker få på...så det blir nog jätte bra om jag går dit och smörar lite..eller hur? ;) nej då..det ska jag låta bli..hon orkar nog inte med galna fans som mig!! haha!! :D men endå jag kanske skulle kunna gå och be om en autograf och be omursäkt? ja..det gör jag nog...men först! :D AVATAR!! så den ska jag kolla på nu under resans gång! sen blir det hem och fixa sig..och sen hem till Farfar och Farmor då min älskade Farfar fyller 80 idag! GRATTIS FARFAR!! :D

 

!Ha en bra dag..så ska jag försöka ha det!


APPLE

jag vet att mina senaste inlägg har vart väldigt mycket om apples produkter och så vidare oh så vidare...men nu kommer det nog inte bli ett på iallafall en dag..jag måste bara säga att jag har bestämt att jag ska köpa en apple dator..en stationär till och med...för då får man med VÄRLDENS skönaste tangetbord"! jag är helt såld på det...visst jag skulle kunna köpa bara tangentbordet och ha det till en vanlig dator...men jag tror det blir att köpa en stationär data från apple..den kommer passa så bra in i mitt nya rumm som jag kommer köpa...jag ska försöka kolla om det finns begagnade datorer så köper jag tangent bordet icke begagnat! :D jag är så hilma taggad på att ha en apple stationär hemma...det är jue så snyggt! jag kan sätta upp den på väggen! fatta va snyggt det hade vart..eller nej på mitt skrivbord...där får det så..men då får jg köpe en väldigt tålig glasskiva så den inte går sönder och datorn åker i marken...men ja..när denna dartor inköpes blir antagligen till jul eller liknande..jag ska försöka sälja min nuvarande dator och köpa en minidator...det som blir över kan jag lägga undan till min apple! =) men alltså..ja vi får se om jag vill köpe an stationär eller om det blir en bärbar!! :P jag menar om jag har en stationär apple kan jag jue ha en minadator oxåå..fast en billigare då  =)
Men god natt på er! snart bär det av hem till stockholm! :D skönt! men kommer sakna att vara i göteborg!

VIT/SVART

eftersom jag avbokade min Iphone 4 och ska beställa en från Tele2 osm börjar sälja dom lagom till nu -.- suck...tänkte jag att jag kanske inte skulle ta den färgen som jag hade planerat att ta..jag tänkte då ta en vit iphone..men ja..ni får skriva vad ni tycker själva..så om ni inte brukar kommentera gör gärna det så jag får lite hjälp här!! :D den första som kommenterar får en kram av mig!! :D
bor ni långt bort får ni vänta tills jag har vägarna förbi!
Tack för hjälpen

VÄRME

Shit vad varmt det är alltså -.-jag vet jue fan inte vart jag ska ta vägen...idag är det då min sista dag här i göteborg..jag kommer ta tåget hem imorgon klockan 10.42  tror jag..hehe! jag kommer hem vid 2 och kommer ha ca 1 timme på mig att göra mig klar till att åka till Farmor och Farfar för att fira min Farfar som fyller hela 80 år imorgon!! :D Jag har som tur är internet på tåget imorgon..så jag kommer antagligen sitta och nörda det!! snart åker jag till landet oxå..hehe! på söndag och stannar i typ 6 dagar..först var jag totalt anit att åka..men då kom mamma och mutade mig med att jag får mobiltbredband ...så nu har vi köpt den och jag måste åka dit -.- jag trodde inte att hon menade allvar jue..
Men nu sitter jag och surfar på det och det går jättebra en så länge..vilken tur för mig! :D
Jag är hemma hos min syster och hennes pojkväns lägenhet..den är faktis väldigt fin och stor...den är egentligen bara en 5a med 2 badrum och ett kök..men det är en tvåvåningslägenhet och har därför väldigt stora rum! :D Najs! jag sitter och kollar facebook och msn ska jag kolla snart oxå..=)
Men nu kommer jag börja blogga mer när jag väl har mitt internet..haha!! :D
men ni får ha det så bra
&

NUMMER

Skicka ett sms med ert namn till mitt nummer 0735339938..så har jag det! :P

TELE2

asså...nej jag får ryck...när jag äntligen har fått tag på en iphone 4 som är olåst bestämmer sig tele2 för att börja sälja dom..så det blir bara att avbeställa och beställa från dom..KUNDE DOM INTE SAGT DET TYP FÖR 1 MÅNAD SEN??

Imorgon blir det liseberg eftersom det regnade idag..men jag och mina kusiner gick runt och köpte saker min kusin Simon (grymt snygg klädstil) köpte ett svart typ snyggt linne på weekday...jag (som har ännu snyggare stil) köpte 3 saker på MQ! :D jätte snygga! :D
Men nu sk jag gå och spela the sims...vilken semester!! haha -.-
!NAJS!
Ha det bra
&

APPLE

hotellet vi bor på heter apple...det är ett helt okej hotell eftersom typ allt ingår..rummen hade kunnat vara bättre med det är helt okej med air conditioning (felstavat) och så..jag sitter nu i deras datarum..jag typ garvar ihjäl mig så fort min kusin gör nått med datorn som är lite ansträngade börjar datorn typ fläkta sönder!!! :D asså ja den låter som fan..! jag ska försöka spela in ett klipp när det händer!! :P så j**** roligt..imorgon bär det av till Liseberg tror jag..det kanske regnar lite..men asså de gör bara köerna kortare! :D så det blir nog bra iallafall!
medans mina kusiner sitter där med sina sega datorer har jag med mig min egna snabba dator som typ äger deras!! :D så himla skönt med bärbar dator! :P då kan jag ha den överallt!
Men ja..nu ska jag inte blogga mer så ni får två bilder som precis togs på mig och mina kusiner som nördar vid datorn!! hehe! <3
HAHA!! Va konstig jag såg ut!! :P

?VET NI VILKEN LÅT JAG BARA ÄLSAKR JUST NU?
Jag typ älskar den!! :D
teenage pornstars...living for nothing now...
Ha det gött
&

SPÅRVAGN

Nu sitter jag på spårvagnen i Göteborg...det typ jätte konstigt..man drar i ett snöre för att stanna..:P haha..men nu ska jag träffa min syster..Hej då! :)

STHLM - GBG - STHLM

asså...jag är trött nu..men jag kan verkligen inte sova..men förhoppningsvis blir det en liten stunds vila innan jag måste gå upp och åka till göteborg..hoppas att det blir roligt! :D men det blir det nog..jag ska dit med mina och mina kusiner..lite synd bara att vi åker när min andra kusin från usa precis har kommit hit..:P men men, what to do?

 

idag ahr jag vart med Denise och simona och senare Karin! :D det va så hilma skönt att träffa Denise innan jag åker iväg till göteborg! jag har verkligen saknat henne under denna långa månad som hon har vart borta i..men vi fikade hemma hos mig med munkar kakor och muffins..och sen glass..vi bytte gåvor mellan varandra oxå...Jag fick två jätte snygga tröjor från converse av denise med världes snyggaste påse..okej det va kanske inte så snygg..men jag gillar exklusiva påsar vilket det var! ;) vilken tur att man bestämde sig för att köpa något relativt dyrt åt henne på tenereiffa..annars hade de vart pinsamt! :P av mig fick hon ett armband som påminner om ett hon har..men detta var med mer silvriga detaljer och stenar från vulkanen på teneriffa..jag vet inte hur dom gjorde stenarna men det var ungefär som med bärnsten..:P det tog 1 1/2 år att göra sånna stenar..det gjorde så att dom höll bättre! :P dom ahr typ pressat med massa tungder under så lång tid :P

 

Vi har även pratat med David våran kära (ex)klasskamrat..vi vill nämligen åka till gröna lund någon gång...ett litet gäng ifrån klassen! kul kul säger jag! :D

 

men nu är det typ 4 timmar tills jag ska gå uupp..så jag ska väll börja packa och sen försöka sova..annars får det bli som det blir! :P jag får dygna! XD

 

Ha det bra..jag kommer blogga ifrån göteborg..iallafall med mobilen..men då blir dom oftast inte lika långa och rättstavade..som alla mina andra blir..*host*

 


under min tid i göteborg byter jag header oxå för att kunna göra lite nytt med min design..

 

HA DE BRA

&


NATTKATT

nu är dom som ska ta över kattvaktandet här..dom är extremt udda..inget illa menat..men det är dom! :S jag hoppas verkligen att katterna överlever 2 dagar med dom..det känns verkligen som att jag har gjort allt perfekt o

ch att katterna kommer hata att bo med dessa luffare! dom bara sitter där och typ shockar katterna med blixten! Jag vill bara rädda dom! jag menar..nej..usch..jag gillar dom inte..! tror att katterna gillar dom..dom kommer här med sin kasse från ullared..typ dubbelt så stor som en kasse från ikea! :S jag fattar inte att katterna ska bo med dom i 2 dagar...ja menar stackars katt ..den mjaua just och dom bara härma den...jag menar man ska gå och kolla om den har fastnat bakom något! :S jag menar dom nya kattvakterna är kattplågare! :O  stackars katter! jag vet att ni nu tycker att jag säkert bara är avundsjuk som måste lämna över katterna..men nej..verkligen inte! jag menar dom släpper typ in dom i josefs rum...jag menar åhh! och nu mobbar dom den -.- suck! en av dom verkar normal..hon har långa svarta flätor och pratar engelska! :D Go engelska flicka! :D hon verkar vara en bra kattvän! :D typ den enda som bryr sig om katterna! :D läskigt vik ser hon ut att vara! :O haha komiskt!

 

 

men men, nu ska jag sluta klaga..imorgon ska jag ypp tidigt och hämta min kusin på arlanda..kvart över 7 på morgonen kommer dom dit..fatta va onödigt! :/ men men..det blir nog jättebra ska ni se! :D

pappa kommer och hämtar mig tidigt och kör mig till jonna för att hämta sopor! :P sen ja..får vi se hur det blir..dom trodde jue att jag skulle hämtas hemma hos jonna...men nu får dom hämta mig hos mamma istället! jag ska sms nu så dom ser det imorgon bitti! =) jag ska snar ge mig av till bussen..hoppas att den stannar på något bra ställe! ;)

 

!GOD NATT!

&


SKIVKONTRAKT

VEM HAR SKIVKONTRAKT!!!!!??? :D
INTE JAG
Jag kunde inte komm dit igår eftersom Sanna Nielsen spelade in nya låtar och använde sig av dom båda studiorna, men jag ska dit någon annan gång istället..jag var rädd att de va min enda chans..men han sa bara "ja de va synd..men det får bli så fort jag kommit hem från göteborg"..han ska oxå till göteborg nämligen! :P

14:00

14:00 det är runt det klockslaget jag kommer få ett sms av Kristiandär det står om jag skall åka in eller inte..helt ärligt tycker jag att den är ganska skönt att jag kanske inte behöver åka in samtidigt som jag verkligen vill -.-

 

Men ja, jag tycker det är snällt av han att höra av sig om jag ska komma eller inte..så slipper jag komma dit och se att alla studior är fulla med svenska sångerskor...jag hade fått panik!

 

så det som händer idag är att jag kommer sjunga upp typ hela dagen! :D typiskt mig! men men..och om det inte blir något av det idag..(hoppas/hoppas inte) kommer jag senare vara med julia och david tror jag...=)

 

det blir förhoppningsvis en bra dag

 

-.-


MÅR ILLA

japp..jag mår illa! jag är så himla nervös inför imorgon...alltså ja..jag vet inte -.- jag har jagat upp mig så mycket och sagt att det är min chans att bli känd..men asså..nej..det är de inte...jag borde se det som en rolig studieresa--om det nu går! :/
så imorgon bär det av..fy fan alltså...så till er som kanske tar samma tåg som mig..sitt inte bredvid mig..jag kan spy..
japp..men vad har hänt idag..jag va hos min farmor och farfar och gjorde det sista jobbet..nu ska jag göra mer och tjäna pengar! :D
vi åt extremt god middag där..mums mums..typ oxfile med färskpotatis med timjan havssalt och chevreost och ja hennes älskade sallad! :D
Efter det åkte jag hem och julia följde med mig till jonna en stund..och nu är jag själv igen! :P

JULIA! OM DU INTE SVARAR OM JAG RINGER IMORGON
FÖR I HE****E

BUSS

Nu sitter jag på bussen till min farmor och farfar..den här bussen tar typ 50 minuter att åka med...bara för att jag ska gå av vid slutstationen -.- Just nu vill jag inget hällre (stavas det så?) än att få min iPhone..jag har sett så många med 3GS och jag vill bara överglänsa med min 4...visst dom kan stoppa in samma programvara som min..men det gör dom bara mer wanna be 4...men nu ska jag sluta vara sådan..XD !Ha en bra dag!

IMORGON

japp som rubriken lyder imorgon (onsdag) är det bestämt att jag ska åka till lionheart international för att börja med grunderna..vi ska prata om vad jag gillar att sjunga och vad jag är intresserad av för genre..sen ska vi kolla tonarter och vilken stil som passar mig osv.osv.! Det kommer säkert bli skit kul! =)

men eftersom det är den första dagen så kommer det inte bli något inspelat..men om han gillar det han hör kommer jag få komma tillbaka en annan gång och sjunga några testlåtar och eventuellt en demo! :D jag är så himla glad! :D

 

Kan ni tänka er..att lilla Fedde/feffo/feffi/feffs har Kristian Lagerströms (han som skrev This is my life till Anna) nummer i min fucking mobil!!! Alltså..jag är helt jävla chockad! :O

 

!självklart kommer jag blogga mer om händelsen!

 

Men idag ska jag till min farmor och farfar och vara snäll och hjälpa till med olika saker

 

:D

 

!Ha en bra dag!

 


UPDATE!

HAN SKICKADE JUST ETT SMS TILL MIG! :O HJÄLP!


SAKNAD

jag har nu insett att det inte är många dagar kvar med mina söta kattungar..snart kommer jonna och hennes familj hem..och då sätter dom upp en annons på blocket där det står att dom skall säljas... :( men men, jag får njuta av den tiden jag har kvar med dom! =)

 

snart blir det full rulle..den 10,11,12 är typ dom tre dagarna jag ser fram emot...den 10 kommer min kusin från texas så vi ska träffa han då på arlanda..och jag ÄLSKAR arlanda..den 11 kommer saknade Denise hem ifrån usa och jag ÄLSKAR denise! sen den 12 åker jag ner till göteborg för att träffa min syster och vet ni vad??  jag ÄLSKAR min syster!! :D

 

och vet ni vad? jag har dessutom kontakt på en av sveriges största musikbyråer..jag ska få komma tid och göra en demo...och ja sen få se vad som händer efter det..! :D

 

det kanske inte har hänt så mkt under den första delen av sommaren 2010..men nu fan..nu händer det grejor! XD

 

NAJS!

vill ni veta vilken byrå det är?? :P dom har en artist som börjar på anna och slutar på bergendahl..han som skrev texten till this is my life..det är han jag har kontakt med!


!sorry för dålig uppdatering förresten!

 

ska försöka bättra mig


RUDBECK

jag kom in på rudbeck!!! Asså ni fattar inte hur glad jag är över det!! :D och Jennie kom oxå in! jag e så jävla glad bara!!! :D

GULLEFJUN

ja ni ska

ni få höra!! :o jag har typ en stalker efter mis som kallar sig gullefjun.---(natalia idiot -.-)

 

Idag har jag vart med maja och med katterna...vi börja med att springa till bussen jag och maja...och sen blev det läskig fyrkantig mat..sen blev det något konstigt för henne och katter för mig..och sen blev det pannkakstårta och sen katter igen....haha fantasilös blogg! -.-

 

och tali har du hört..vi ska flyga hem från göteborg...bara för att hinna till farfars födelsedag! :P haha visst e de muppigt..aja inte jag som betalar! :P


DAVIDS LAND

jag har idag vart men Majko, Karin och David på davids land..det va ett jättemysigt ställe som inte låg alls långt bort...det var så att man åkte tåg dit..var inte alls långt.. =)

 

vi började med att äta lunch där och hade det myhsigt utomhus..sen bestämde vi oss för att bada...vilket skulle bli min första gång i svenska vatten för mig iår! :D när vi kom fram till vattnet började de att regna men jag va tvungen att bada så vi alla hoppa i och simmade runt..sen började det verkligen ös regna det va så hilma skönt att vara i vattnet när det regnade ovanför oss!

 

efter att vi batat drog vi oss hem och kollade på en film som heter Solstorm..en svenska film faktis...om en kyrklig sekt uppe i kirunna..man blir faktis rädd av den filmen.. :/

 

Efter filmen bestämde vi oss för att dra oss hem..jag och majko åkte till väsby medans karin drog till mälarhöjden och david stannade kvar på sitt landställe! =) Jag och majko åkte runt lite i väsby för att skaffa mat och fixa med kattungar..allt gick bra och nu sitter jag är med en avslagen majko..som små sover! :P

 

Men nu ska jag dra och blogga på Denise blogg

(inte davids land...men mysigt iaf)

 

!ha en bra kväll/morgon!


RSS 2.0