Jonki min egna veterinär! :D

Hejsan hoppsan bloggen! :P

Idag impuls-åkte jag hem till min vän Jonna H! Vi sitter nu och pratar om gramatik! jag kan inte stava till kompis har vi kommit fram till..men nu kan jag det! :D

Idag var det skola..dom första två lektionerna behövde man inte gå på eftersom det är valborg! (läs; struntade man att gå på) Så jag var med på engelskan då jag sakna min vän jonki! Men jag fick ju träffa henne tillslut!

Planer för dagen/Kvällen är att åka till rotebro vid halv 6. Sen åka och köpa pizza och hyra film och kolla på det..och sen såklart majbrasa i norrviken tror jag att det blir! ;) Jag tänkte åka till Runby för min bästa vän är där med sin flickvän och dessutom ville jag träffa några andra..men men det får bli någon annan gång! ;)

Men nu ska vi hitta på något roligt! eller nej! vi måste gå nu! XD<3

Hoppas ni får en trevlig Valborg!! :D
ps. Rudy heter inte egentligen von Knorring!


Jonki! :D<3


Hihi..Enligt Rudy är min blogg nödvändig!! :D

Tja bloggen!
Idag blir mitt första inlägg igen på typ ja 2 dagar! =)
Det är inte det att jag inte gillar att blogga..jag ÄLSKAR att blogga..jag har bara inte hunnit med det..I have a bussy life! Idag var jag hemma och var sjuk..kanske inte det roligaste..men men..det gick bra..jag käka pizza!
Jag har även skrivit på mitt no-arbeta och so-arbete..båda går sådär, jag hoppas det blir bra i slutändan!
Påtal om ända!
Mitt liv höll på att gå til ända! :O Hemma hos pappa har vi nämligen presic installerat värsta super internet! ;) Najs! MEEN! DET FUNKA INTE PÅ MIN DATOR!! JAG BLEV FÖRKROSSAD!! JAG GRÄT STORA FLODER! MITT HUS ÄR NU EN SWIMMINGPOOL!...eller ja..snarare ankdamm..nej, men jag grät inte faktis, jag var orolig! Det är inte kul att ha sin pappa snokandes på sin privata dator!! Tänk om han hitta mina egobilder..alltså dom privata!! ;) XD<3 Nej då! dom är väl gömda!
Men idag fick jag även ett fint sms av min kommpis rudy! :D Så här skrev han..
"Blogga! Din blogg är den roligaste men du måste uppdatera så jag får skratta! :D
kommer du förresten imorgon?
Och här har du ditt svar kommpis!! :D
SVAR: Okej..jag ska börja blogga oftar igen! =) och ja...jag kommer imorgon! =)<3
Till Min Von Knorring!! Här har du ditt adliga märke!! och vet du vad? :O Du har en egen hemsida ju! Fett coolt!! :D
-> Von Knorrings Hemsida! <-

Hemma hos Mig! :D

Hejsan bloggen!

Jag är nu hemma hos mig själv här med denise..vi har svullat amerikanska pannkakor! Jätte gott tycker densie! :D och jag! Idag ska jag fortsätta med min livsåskådnings uppsats, vi får se hur det går med den..jag skall även lägga upp ett videoinlägg idag tror jag! (om jag orkar!XD)

 

Idag har jag vart i skolan och haft slöjd och massa andra tråkiga lektioner, visserligen är slöjd en rolig lektion men dom andra är ganska borin. jag stanna kvar i skolan i ungefär 1 timme efter att vi slutat för att lyssna när några gjorde manus till slutshowen, inte många veckor kvar tills den nu! TAGGAD!

Men nu ska jag dra så får vi höras senare! Heeej Dååå! :D<33

 

Ps! Vet ni vad? det var typ 1 månad sen jag och min älskade klass var i prag! :O Tiden går extremt snabbt nu för tiden!! ;) <3


Buuhuu! Synd om mig! :(

Hej bloggen..idag gick jag upp super tidigt av någon konstig anledning...men ja..det är bra då har jag gott om tid sen! idag börjar vi 8:00 så jag måste gå om typ 45 minuter..jag gick faktis upp vid halv 7 :O första gången på länge!

 

Men i alla fall idag är det en vanlig tråkig skolan dag! :/ jag är bara ledsen efter som Ben & Jerry´s har sin free cone day idag! MAN FÅR GRATIS GLASS I ALLA DERAS GLASS BUTIKER....alltså deras kiosker! :P Och jag tänkte då gå eftersom ..."Hey, gratis glass är aldrig fel" men...här är det fula i kråksången...dom stänger klockan 15:00 och jag slutar typ då..så det är omöjligt att jag skulle hinna...så lite ledsen är jag över det..men men man ska inte gråta över spilld glass..=) jag får väll köpa med mig hem från ica efter skolan! Vi hörs sen

 

Tack och Hej så hörs vi sen! :D<3


Trevlig dag..med första cykelturen!!

tjenare bloggen! :D

 

Idag har jag,jonna,aylen,simona och lollo skrivit klart vårat manus till slutshowen! blev riktigt bra tror jag! ;D

Jag och simona stannade till typ 21:00 sen drog vi hem..vi avslutade dagen med en cykeltur och lek på en skolgård och sen en hemma gjord smoothie! MUMS! :D

Men nu är jag hemma och lägger in sista inlägget för dagen!

 

Vi hörs imorgon!

GOD NATT! :D <3

 

Bilder på Jonki och mig och Simona och mig! simona i bakrunden på bild 2:D <33


Varför..åh Varför? :/

Hejsan Bloggen! :D

Jag har vart vaken sen 8 idag, och är konstigt nog inte trött :/ <3 Men men, jag tänkte åka in till kista och kolla efter ett par converse...Jag hitta värsta najsiga sidan där man gjorde sina egna..mina blev skit snygga. Vita med mörkblå sömm och så stod det Federico L på skon! så jävla snyggt! tänkte köpa dom men dom skicka det bara inom UK! blöööh. så nu får jag välja några normala!

 

Idag ska det även bli manusskrivning hemme hos Jonna! Det ska bli kul...så jag ska snart käka något och göra mig iordning! XD

 

Sen hoppas jag att mamma följer med mig till Kista och köper det jag vill...annars har jag jue inte råd! :P

 

JAG VILL HA DOM HÄR!! :D <3

 


Millenium! :D

Tjenare bloggen!

 

Just nu sitter jag här helt ensamm med massor av godis,glass och chips! :D MUMS! jag sitter och kollar på Millenium på SVT 1 sista delen av filmen Luftslottet som sprängdes. Jag har redan alla filmer på DVD..men det känns som om det blir bättre på tv. Jag tycker nog att det är dom enda riktigt bra svenska filmerna!

 

Jag hatar verkligen doktor terreborian eller hur man nu stavar hans namn! pedofil äckel!! :S USCH!"

 

Idag har jag då vart hemme sen i centrum och sen hem igen, kolla på lite kläder men köpte inget..(konstigt nog) jag ska nog till Jonna imorgon och diskutera om slutshowen! Det ska bli roligt, men jag vill egentligen till Kista och köpa några saker, vi får se om jag hinner! ;)

 

 

EXTREMT BRA FILM!! :D

Så nu måste jag konsentrera mig på filmen!! :D

Kanske God Natt! <3

 


Tja Bloggen! *i'm back!*

Tja bloggen!:D Jag hade inte tänkt att blogga mer egentligen...jag tappade sugen, men jag har så extremt tråkigt nu så jag tänkte börja igen! :D <3

Idag är det då lördag..dom som e fjortisar åker till grönan idag, ni vet första dagen dom har öppet!! ;) Men jag ska inte dit idag, jag tänkte snart ringa karin i min klass och kolla om hon ville hitta på något..jag kände för att lämna väsby för ett tag!

 

Idag åker även min mamma bort och kommer hem imorgon så jag får huset för mig själv!! :D vet inte om jag ska vara glad eller ledsen :/ ensamhet är tråkigt men jag kan jue alltid bjuda hit några! =) Det kännsa nästan som om det är ett längre lov framför mig..men så är det jue inte!

 

Dom är så fula så jag lägger bara upp en miniatyr! :S

Men ni få ha en bra dag så hörs vi senare! =)

 

 


Hemma hos Jonas!

tja bloggen! just nu så är jag hemma hos jonas! vi sitter och lyssnar på crapy låtar på spotify! eftersom jag är social tänker jag inte blogga skärkillt länge! Idag har jag då vart i skolan som första lektion hade vi mattenationella prov, jag hoppas att det gick bra men jag vet itne riktigt hur det gick, efter det hade vi musik och sen lunch, sen hade vi bara svenska och sen slutade vi! NAJS!!
idag ska jag typ bara vara hos jonas sen ska jag hem och typ inte göra så mycket...kanske ¨något roligt på tv? om ni vet något skicka gärna en kommentar så jag blir informarad! :D <3


jonas i körsalen! :D

Ha en bra dag!! :D


100 minuter!

Hej bloggen! idag kommer jag verkligen inte att ha tid att blogga, jag ska nu till centrum och så fort jag kommer hem ska jag göra vårat "test" Nationella på tid. så får vi se hur bra det går med det! Vi har nationellaprov i matte imorgon, jag tror att det kommer gå bra så länge jag tänker på vad jag gör! =) Så vid ja ungefär vid 8 hade jag tänka att sitta i hundra minuter -framåt och göra mitt nationella prov! =)

 

Idag har jag vart i skolan, jag missade såklart den första lektionen eftersom jag hade tid hos tandläkaren! =) Sen hade vi matte vilket jag tyckte var till stor hjälp! Jag förstår nästan hur jag ska tänka angående nationella proven imorgon. Efter det hade vi engelska vilket gick gallant jag käka choklad under hela lektionen och lyssna på musik och julias prat! :P Vi har pratat massor om våran slutshow idag...! Nya låtar har införts och gammla har skrotats! jag tror verkligen att det blir en rolig och bra slutshow bara vi hinner träna in den!! inte så gott om tid längre.. :/

 

 

 

Men nu måste jag verkligen gå till centrum så att jag hinner tillbaka så jag hinner göra provet! :D


Tandläkare! :/

Tjoho bloggen! Jag har tandläkartid om ungefär 20 minuter så jag måste skynda mig på! Men jag tänkte blogga en snabbis först!

 

Ja idag har jag då skola, ska bli "kul" onsdagar är nog en av de jobbigaste dagarna bara för att den är så lång, och sen efter skolan ska jag hem till en vän! =) Vad jag ska göra där får vi se då!

Men nu måste jag skynda mig mot tandläkarstolen!! :/

Jag tänkte lägga upp en bild på en tandläkar stol men alla är äckliga och läskiga! :O

 

så det blir en på en blomma istället! =)


...Sover du eller vad? :P

Tja bloggarläsare! :D

Nu går jag faktis och lägger mig! Ska upp tidigt imorgon! och så! :D

(Rubriken har inte med inlägget att göra)

God Natt! :D <3


Mitt första videoinlägg! "riktiga"

Hej bloggen! jag orkade inte göra ett videoinlägg istället lägger jag upp min första "riktiga" videoinlägg jag sa nämligen att mitt andra var mitt första! men här får ni det riktiga första!! ;) Detta blev lite mer failat! :D <3

 

 

Här är ett klipp som jag hade lust att göra när jag trodde att Denise sov! =)

 

 

 

Ha det bra! =) Vi hörs imorgon! God Natt!

 


Jag förbannar den dagen jag gick med på detta! :P

Tjenixen bloggen! Ja..jag sitter här och är allmänt lycklig, det har vart en bra skoldag, inget har typ hänt! Det började med slöjd, då jag satte min extremt grymma idé i verket, sen hade vi musik då satt jag och käka glassen twister! Hör och häpna första gången jag åt den! :P Till och med denise hade ätit den. Då är det inte bra! ;) <3 (jag älskar dig denise) Vi hade sen so och lunch och sen var skoldagen slut.

Men vi fick inte gå hem, nej alla 9:or skulle sammlas i kulturhuset och kolla på film i "våran" biograf! filmen vi såg heter The Pianist. En extremt bra film om du frågar mig sorligt nog hade jag sett den innan (ungefär 5 gånger bara! :P )

 

Förutom det har dagen vart välldigt tom, inget har hänt! Jag har tagit det lugnt och tvättat, jag ångrar seriöst den dagen jag gick med på att tvätta mina egna kläder! :/ men aja..nu är det gjort!

 

 

Så mycket att tvätta, varför köper jag mer? :S

 

Idag kommer det även ut ett videoinlägg tror jag/hoppas Jag, vi får se om jag hinner! :D

Men nu har jag en tvättmaskin att tömma så vi får höras senare! Hoppas ni har haft en bra dag!


=)<3

Tjenare Tjenare!
Jag blev från ingenstans välldigt glad! Tur det..jag behöver mycket glädje i mitt liv annars kan jag inte vara så possitiv som alla vill att jag ska vara! :P
Jag hade tänk att gå och lägga mig relativt tidigt idag så jag kommer nog stänga av datorn snart, därför bloggar jag redan nu! Jag tänkte väll lägga mig i sängen! "inget perverst tänkande nu från er som burkar tänka så" :P ja och smsa och prata i telefon, tills jag somnar!
Imorgon är det äntligen dax för slöjd jag har nu kommit på vad jag ska göra för att kunna höja mitt betyg i slöjd, vi får se hur bra det gå däremot!
Jag tänkte nu länka ett klipp som jag själv tycker är ganska tråkigt, eller ja jag tycker synd om ankan men en i min klass ville se det så jag länkar det ---> HÄR
God Natt! :D <3
.

Hej! Du där i kepsen! Vad fin du är!=)

Tja Bloggen! (Lägg märke till hur jag byter sätt att säga hej på! =)!)

Jag har nu ätit klart min middag! Var exakt lika gott som förra gånger!! Jag lever typ för pannkakor! :P Jag har förutom det ganska tråkigt, så jag sitter här och lyssnar på musik och tänker på roliga saker kära vänner har sagt! =) Ingen idé att jag skriver det här..dom är ganska interna! :P

 

Jag ska snart börja läsa igenom anda bloggar! även fast jag tycker att min är bäst och att alla borde läsa den (hehe)! =) Jag är skyldiga er som gör det ett stort tack! :D TACK!Jag fick även ett sms från min kommpis Rudy där det stog att min blogg var rolig! Sånt gör mig glad! jag bloggar för att underhålla! Jag fick desutom nytt besöksrekord igår igen! Jag bli alltid så himla glad då! men sen blir jag ledsen när det går neråt! :P

 

Vi Hörs Senare! Tack till er alla! :D

 


Middag! :P

Hej Bloggen!

Idag var det då äntligen skola igen! Saknade välldigt många, så det var jätte trevligt att träffa dom! Vi har haft en ganska chill dag idag, vi har sprungit på idrotten jag och min kommpis Denise fick VG som slutresultat i kondition! =) YEESS! Vi har nu även visat våra kill och tjej nummer för varanda vilket var jätteroligt att se! :D

Nu ska jag även käka pannkakstårta till middag! :D GOTT!! tycker jag!..:P

Bild tagen från google! :P

Men allt har inte vart jätte roligt idag! Jag fick just reda på att en i min klass inte kom in på det han/hon ville! Så pågrund av det tänker jag ha en "tyst bloggdag" alltså inget videoinlägg denna dag! Hoppas att ni inte blir jätte ledsna över detta! :P <3

Hoppas ni får en trevlig middag! :D


Hey, Soul Sister!

Hej Bloggen!

Nu kanske ni tror att jag sjunger låten i inlägget men det gör jag inte! :P

 

 

Ha en bra kväll! :D Tack för att ni läser min blogg! :D <33


Am i really a monster? :/ <3

Tja bloggen! Hoppas allt är bra med er..med mig själv är det ganska bra jag är bara lite förvirrad! <3

Idag har jag och några andra då vart i Runby och spelat in Pop Kid! Jag hoppas att det blev någolunda bra! Jag tyckte att det var roligt iallafall! =)

 

När jag kom hem åt jag middag typ direkt och nu ska jag käka efterrätt! Har vart en ganska händelse lös dag förutom att jag då va i runby som var jätte roligt! jag menar det faktiskt! :D Det var lite kallt men det får man stå ut med!

Imorgon är det skola, känns som en evighet sen fast det bara var 2 dagar sen! Jag vill verkligen träffa mina klasskamrater! jag blev helt himla sentimental efter inlägget om min klass! :P <3

Bahamas! :D <3

Vi hörs senare ikväll! :D


Kort Liten Update

Nu är jag hemma från jonas och har haft en trevlig dag! Jag bloggar mer efter att jag har ätit mat! :P

Ha det bra! :D


Mot grusplanen! :D

Hej alla bloggläsare! :D

Idag ska jag och massa andra spela in en till av Jonas kort filmer, det kommer ta ca en eftermiddag att spela in det kommer nog bli minst lika roligt som förra gången!

Vi får höras senare jag kommer inte hinan blogga mer än så här förens jag kommer hem! :D

 

Hej Då! :)


Hemma från en Hemmakväll! :D

Hej Bloggen! Förlåt för min dåliga uppdatering idag men jag har vart hemme hos en kommpis på en trevlig/rolig hemma kväll och kunde därför inte blogga även fast jag ville! :)

Ja idag har jag då vart hos min kommpis typ hela dagen förutom på förmiddagen då jag städade huset! :P

Hemma hos min kommpis spelade vi rock band och lips! det var jag och några ur klassen och hans flick vän och två av hennes vänner! Tyvär fick han inte bjuda fler än tio så både han och jag är nog ledsna över dom som kände sig mindre "önskade"! <33 Kärlek till dom! Hehe!

Det blev en väldigt lyckad kväll med mycket sång och flumm! :D Imorgon ska ungefär samma personer även vara med på en "film inspelning" som Jonas då fixar...man kan säga att det är en del två av Rocker kid! :D

Klicka på bilden för att komma till Rocker Kid! Som jag är med i! Så får ni se hur mycket jag har ändrats på ett år! :P

Hoppas ni har haft en trevlig dag! :D Så får vi höras imorgon! Eftersom ajg itne lägger ut nått video inlägg idag får ni två imorgon! ;)


....Rubriker är svårt!..:/

Hej Alla läsare! =)

idag har jag sovit extra länge! Faktum är att jag har sovit tills nu. :P Men nu måste jag gå upp och städa huset annars blir inte mamma glad och direkt efter det så ska jag hem till Jonas.

 

Idag kommer Jonas nämligen ha en liten hemma kväll med några ur våran klass och några från skolan. =) Det hela ska nog bli kul (men jag suger på det vi ska göra) vi ska spela Rock band/Guitar Hero och Lips. Lips är jag sååå mycket bättre på men i alla fall! Det kommer nog bli en riktigt rolig dag. vi ska egentligen äta där men inte jag för han tänker bjuda på korv och jag tycker dels att det är äckligt och plus jag äter inte gris, jag är inte vegeterian jag slutade bara äta gris efter den såkallade "Gris-skandalen" :P

 

Senare idag kommer jag videoblogga från Jonas dator, vi hörs då! :D

(Kolla skillnaden i färgerna på våra kläder..:P Jag tycker det är så komiskt!)


9M!

Tja Bloggen!! :D Jag tänkte nu skriva mitt sista inlägg för dagen...hinner inte senare ikväll! :D Jag tänkte inte skriva så mkt förutom att djurplågeri är idiotiskt, och att lilla daniel i talang var fett bra!! och att jag verkligen VERKLIGEN älskar min klass!

 

Den har alltid vart så jävla bra! under mina tre första år var jag bara med en sluten grupp..sen började umgås med dom andra vilket är något jag verkligen är glad över att jag gjorde! jag har fått så många bra vänner! och det gör verkligen ont när jag tänker på att vi alla kommer splittras vid gymnasiet! Även fast några kommer gå på samma skola till och med samma klass kommer det aldrig att vara 9M!! :D Men vi har några veckor kvar, och massor av roligt att se fram emot!! Älskar er alla!! :D

 

Karin, Simon, Matilda, Andreas, Jennifer, Freja, Jonas, Rudy, Louise, Julia, Adde, David, Jag, Asli, Jonna, Maya, Denise, Aylen, Johan och Simona!! :D Älskar er allihopa! Tack vare er har Grundskolan blivit så j...a rolig!! :D <33

 

Tack för att ni läser min blogg! :D God Natt!! <3

 


Är du störd? :O

Jag vet att jag just bloggade..men jag såg den här videon på Facebook och ville bara visa vilken jävla idiot det finns där ute i världen! :O Han är helt jävla störd i huvet! Jag har bara lust att..nej åhh! Jag vet inte!! BLÖÖH!!!

 

VARNING! KÄNSLIGA TITTARE VARNAS! DJUR BEHANDLAS ILLA I DENNA VIDEO!!!

 

Här är videon <----

 

 

UPDATE!

SÅ HÄR GICK DET FÖR HUNDEN SENARE! OM DU FRÅGAR MIG!

denna hund blev behandlad mycket illa till och med misshandlad! men så en dag tröttna han och tog livet av sin matte/husse! han var egentligen en snäll hund och kunde inte göra någon annan illa men han såg ingen annan utväg"

Men nu var han en fri hund! han hade aldrig vart så lycklig!! han sprang ner till stan och träffade där en grymt sexig hund hona( tik) som han genast blev stört kär i och hon i honom! dom började träffas och dom fick båda reda på alla möjligt om varandra! en dag bestämde dom sig för att bli ihop! dom blev det sötaste hundparet på stureplan och alla ville vara dom! men ingen kunde! deras kärlek var så stor att den var omöjlig att uppnå för andra hundar! dom var så kära och fick fina hundvalpar!

dom startade även en organisation mot våld mot djur så att alla djurplågare sattes i fängelse där dom själva plågades! Hundarna levde gott och mycket lyckliga resten av sina hund liv! SLUT!!!


Jag fick sms! =)

Hej bloggläsare! Här kommer ett video inlägg till er...jag tycker det är roligare med videoinlägg! :P

 

Vi hörs senare! :D

 


Rudbeck Here i come!!! :D

!! HEJ BLOGGEN!!! 
 
Jag har äntligen fått reda på att jag kommit in på Rudbeck's musikklasser!! Jag är si himla Fu....g glad!! Jag, Jonna och jennifer har kommit in så länge! Vi hoppas att Matilda och Simona oxå kommer! :D JAg lägger in ett video inlägg senare idag!

Idag har jag vart i skolan och vart oraoad för att jag inte hade kommit in på rudbeck..Men nu har jag jag det..så nu behöver jag inte oroa mig! Vi har även haft Nationella prov i Matte och engelska jag är jätte nöjd med medans matte kunde det ha gått bättre i! 

 

Ha en fortsatt trevlig fredag! Tack till alla som läser min blogg! Jag blir jätteglad! Nytt besöksrekord igår igen!! Ni är bäst! :D


When "feber" takes over!! (Video)

Ännu ett Videoinlägg! :D

 

 

God Natt på er "mina" fina läsare! (om jag inte hinner blogga igen) :P


Yours Sincerely!

Hej Kära Bloggläsare! Idag har vi återigen tränat på killarnas nummer till slutshowen. Det kommer bli ett väldigt bra och roligt nummer om jag får säga det själv. Just nu sitter jag här med Denise och vi sitter och lyssnar på Anna Bergendahls nya skiva på Spotify. Ganska bra första låt! :P

 

Imorgon är det dax för nationella prov i matte jag känner mig ganska säker än så länge men vi får se hur det blir med det senare ikväll. Jag ska ha med mig en Vitamin Well och en marabou chokladkaka! :D (om det ens finns något kvar tills imorgon) :P

 

Bilder från skolan idag!

Vi hörs Senare! :D


En bra start på dagen!

Halloj mina bloggläsare! Idag går jag upp extra tidigt. Jag ska nämligen till skolan en timme tidigare och få lite extra hjälp med algebra inför nationella proven. Så nu kommer det gå jättebra på dom. =) Det är tänkt att jag ska vara där vid 07:30 så jag går runt 20 över. =) En av mina vänner ska också gå dit tidigare (så jag blir inte ensamm :D) hon heter Julia Nylén! :D

Nu tänkte jag vara nyttig och duscha och äte en nyttig frukost så att jag verkligen får en bra start på dagen! =) Sen blir det march till skolan och räkna matte. Förutom det så har vi idrott på morgonen..volleyboll! JAG ÄR GRYM PÅ DET (host..NOT) :P

 

Ni får ha en bra dag själva! Så hörs Vi senare! :D

 


En bra start på dagen! :D

 


Så mycket kläder..så liten garderob!

Hej Bloggen! Just nu sitter jag i mitt rum och städar! Jag städar bland mina kläder. Jag har alltid tyckt att jag har lagom kläder eller för lite, men nu ser jag att jag har på tok för mycket för min garderob. Faktum är att min garderob är en bokhylla med dörrar! :P Jag trodde inte att jag skulle behöva mer utrymme då..men tydligen behöver jag det! :P

 

Jag tänkte egentligen göra detta till ett videoinlägg, men jag måste kunna städa samtidigt och då skulle det ha blivit ett j*****t långt inlägg :P

 

Allt var mycket enklare när mamma valde kläderna! :P

 

Men nu ska jag fortsätta städa så får vi höras sen! God Natt!

JUSTE! Idag fick jag nytt besöks rekord!! :D Jag tackar för det!! Fortsätt gärna läsa min blogg!! :D


Pachuuung!!!

 

Jag, Denise och Asli Ger er nu vårt första Videoinlägg tillsammans. :D NJUT!


PhotobyDenise Gästbloggar! Och Asli!! :D <3

Hej kära feddes bloggläsare!

Idag är jag hemma hos Fedde igen och jag ska vara med i mitt första videoinlägg! :P haha!

(Denise Bloggar)

Jag har vart i skolan idag och vi tränar fortfarande till våran slutshow som vi har i början av juni. Jag och Asli tycker även att Fedde ska lägga upp en video där han sjunger, men det vill han inte på ett tag. Men efter lite tjat ska det nog gå vägen.

(Asli Bloggar)

Hej jag heter Asli och jag ville bara säga att jag är Feddes bästa vän!! (No kidding) Det är sant! =) Vi har känt varandra sen 6:års. Både Fedde och Denise tycker att jag ska skaffa en blogg...we will se about that! :P Men nu tycker jag att ni ska tjata på Fedde så han lägger upp en video där han sjunger! :D

 

 


Första Videoinlägget..jag suger! :P

Mitt första Video inlägg...antagligen det sista!..:P Kände mig så jäkla dum när jag satt där och prata med typ en cam! Inte lika flummigt som jag trodde att det skulle bli, men men.. =)

 

God Natt!

 

OBS: Tack alla läsare som har läst min blogg! :P hahah! =)


Ny Design! =)

Halloj!

Nu har min fantastisk vän Denise uppdaterat min blogg men en ny header och annat som jag aldrig skulle klarat av själv! Vad tycker ni? =) Tur att vännerna finns! :D -> Här är Denise blogg

 

Idag har det vart en helt vanlig skoldag, jag behövde finnas där för en av mina vänner som inte mådde så jättebra jag hoppas att jag lyckades! Förutom det så har jag även lätt ångest över nationella proven i matte! Matte är inte precis mitt bästa ämne! Hehe!

Vad händer under veckan, förutom skolan och vännerna blir det några vändor till stan (om jag hinner/orkar). och under helgen en mysig liten hemma kväll hos en vän om inget händer!

Ha en fortsatt trevlig kväll! ;)

 

 


Vilken jä..a So-uppstas?

Tjolahop, just nu sitter jag här och lyssnar på fantastisk sång i min mobil!:P (Jonas)

 

Idag var det den första skoldagen på typ 1 vecka, var skit kul att träffa alla klasskamrater! Har vart vart en bra dag, skippade idrotten och glömde lappen hemma...så jag drog till centrum och käkade en hamburgare med Älskade Simona (som lärt sig jätte mkt bra låtar på gitarr under lovet) :D Idag har det vart en vanlig skoldag med typ egen musik, vi fick träna på de olika framträden(a) som vi ska framföra på våran slut show!!

Jag fick även reda på under skoldagen att en so:uppsats ska in på fredag!! :O F..K THIS!

Bilder från våran musiklektion" (Jennie,Matillda,Maya,Jag,Simona)




När alla andra sova...är jag och jennie...VAKNA!

Ouch, jag fick just reda på mitt resultat på intagningsprovet till Rudbeck! Jag vet inte om jag borde vara glad eller ledsen? I vanliga fall skulle jag vart jätteglad! men nu vet jag inte, det känns som att några fel verkligen förstör ens chanser! :/ Men vi får se...

Något possitivt är att jag och Jonna (JONKIMAJKO.blogg.se) ska på Lady Gaga om mindre än en månad!! bästa sittplatserna fick vi oxå!! Rad 1!! Vi såg henne förra gången hon var här (och då ägde hon), Hoppas hon är minst lika bra nu! ;)

 

Aja..jag borde sova nu...som sakt..första skoldagen imorgon...kanske inte är lika taggad...längre!

Och till jennie! JAG ÄLSKAR DIG!! :D <3

 

Det är jag TAGGAD på!


Videochatt med mig själv!

Ja, nu sitter jag här och har videochatt med bästa vännen Matilda...men jag får inte se henne! Så det blir en ensamm videochatt...nu har hon förstört sin cam oxå! :P Imorgon är det återigen skola fan jag är TAGGAD!! :D Får äntligen träffa alla fantastiska klasskamrater som jag typ inte träffat på ja...1 vecka! Snart ska jag kolla på film på internet, Tilda tipsa mig om en sida http://www.movies-links.tv/ Typ tusen olika filmer!!! :D

Så nu blir det film-tittande! Sen God Natt!

 



Kollektivtrafik...

Nu mot en trevlig resa med sl´s tåg. Två timmar ska jag sitta på ett j...a tåg! Men, men...trevligt sällskap får jag!

Eftersom jag är emot bloggandet ska jag egentligen bara videoblogga..men det kan ni jue glömma för det kommer jag inte orka, så några tråkiga inlägg får ni räkna med! ;)

 

</3

 


RSS 2.0